Op verkenning in het hart van de Brusselse biercultuur - The President Brussels Hotel - Unique Hotel in Brussels - Hotel in Belgium

Niet te missen! Boek hier en ontvang een directe korting van 10%!

De voordelen op een rijtje?

  • Geld besparen
  • Gratis annulering voor zestien op de dag
        van aankomst
  • Veilige online betaling
  • Beste prijs gegarandeerd
Contact
Boulevard du Roi Albert II 44,
Brussels, Belgium
info@presidentbrusselshotel.be
+32 (0)2 203 20 20
Follow
Blog
  /  news   /  Op verkenning in het hart van de Brusselse biercultuur

Op verkenning in het hart van de Brusselse biercultuur

Tussen de geplaveide paden en de grandeur van de historische silhouetten van Brussel ontdekt u een biercultuur die rijk is aan meer dan alleen de beroemde Trappistische tonen. Het is in de ambachtelijke microbrouwerijen van de stad waar het tapijt van innovatie geweven is met draden van traditie, bieren creërend die dansen op het gehemelte en de zintuigen tot leven wekken.

Brasserie de la Senne is het juweel in het hart van de stad, genesteld in het levendige lappendeken van de wijk Tour & Taxis, een microkosmos van Brussel’s lange affaire met het brouwen. Hier, geïnitieerd door twee liefhebbers van het ambacht, ontvouwt de brouwerij het verhaal van hun gevierde bieren door middel van intieme rondleidingen en proeverijen.

Bij elke schenking van de Zinnebir tot de veranderende tonen van Taras Boulba, is elk glas gevuld met een verhaal van ambachtelijke ijver en onwankelbare toewijding. De omarming van eco-bewustzijn door de brouwerij en haar warme welkom verrijken de aantrekkingskracht, roepend naar diegenen die door Brussel zwerven op zoek naar de ziel van bier.

Want in deze stad overstijgt bier het drankje, en wordt het de ritme van het leven zelf. Brasserie de la Senne staat als een baken van deze cultuur, die zowel kenners als nieuwelingen uitnodigt voor een rendez-vous met de authentieke ziel van Belgisch bier – een ervaring doordrenkt met de essentie van Brussel.

Image Brasserie de la Senne

Post a Comment