In MIMA’s nieuwste tentoonstelling ‘Popcorn’ speelt hedendaags surrealisme de hoofdrol - The President Brussels Hotel - Unique Hotel in Brussels - Hotel in Belgium

Niet te missen! Boek hier en ontvang een directe korting van 10%!

De voordelen op een rijtje?

  • Geld besparen
  • Gratis annulering voor zestien op de dag
        van aankomst
  • Veilige online betaling
  • Beste prijs gegarandeerd
Contact
Boulevard du Roi Albert II 44,
Brussels, Belgium
info@presidentbrusselshotel.be
+32 (0)2 203 20 20
Follow
Blog
  /  news   /  In MIMA’s nieuwste tentoonstelling ‘Popcorn’ speelt hedendaags surrealisme de hoofdrol

In MIMA’s nieuwste tentoonstelling ‘Popcorn’ speelt hedendaags surrealisme de hoofdrol

Zoek je naar kunst als middel tegen de somberheid, dan is MIMA de uitgelezen plek. De recente tentoonstelling ‘Popcorn’ brengt het werk van 15 jonge en gevestigde kunstenaars uit Brussel en verder samen, die met hun werk een levendige, eigenaardige en dromerige kijk op onze maatschappij bieden. Deze expositie is te bezoeken tot en met 26 mei.

Ter gelegenheid van het honderdjarig jubileum van het surrealisme, organiseert Brussel meerdere tentoonstellingen die eer betonen aan deze beroemde avant-gardistische stroming. Het Millennium Iconoclast Museum of Art (MIMA) brengt een hedendaagse interpretatie van dit thema. Een indrukwekkende entree, omlijst door enorme popcornbeelden, verwelkomt je in een wereld vol creativiteit.

Eind deze maand zullen zowel Bozar als de Koninklijke Musea voor Schone Kunsten zich verdiepen in de kunststroming uit de jaren ’30.

website MIMA

Post a Comment