Brafa Art Fair - The President Brussels Hotel - Unique Hotel in Brussels - Hotel in Belgium

Niet te missen! Boek hier en ontvang een directe korting van 10%!

De voordelen op een rijtje?

  • Geld besparen
  • Gratis annulering voor zestien op de dag
        van aankomst
  • Veilige online betaling
  • Beste prijs gegarandeerd
Contact
Boulevard du Roi Albert II 44,
Brussels, Belgium
info@presidentbrusselshotel.be
+32 (0)2 203 20 20
Follow
Blog
  /  news   /  Brafa Art Fair

Brafa Art Fair

Van 28 januari tot 4 februari vindt de gerenommeerde BRAFA Kunstbeurs, een van de meest prestigieuze kunstevenementen in Europa, plaats in Brussels Expo. Deze buitengewone tentoonstelling van acht dagen toont zeldzame en exquise werken, die een periode beslaan van de oudheid tot de 21e eeuw. Sinds de oprichting in 1956 heeft BRAFA zijn standaarden van uitmuntendheid voortdurend verhoogd, met opmerkelijke groei en internationalisering, terwijl het zijn unieke charme behoudt.

Elk jaar transformeren 130 internationale galerieën de 21.000 m² van Hallen 3 en 4 in een betoverende kunstwereld, met alles van oude en moderne schilderijen tot tribale kunst, juwelen, zilverwerk en design. De beurs biedt een reis door een mix van tijdperken en stijlen, die de aandacht van bezoekers vasthoudt. Het is niet alleen een tentoonstelling, maar een cultureel evenement waar jaarlijks meer dan 65.000 bezoekers uit Europa en daarbuiten samenkomen om te verkennen, ideeën uit te wisselen en misschien verliefd te worden op een opmerkelijk kunstwerk.

Met speciale thema’s, dagelijkse conferenties en rondleidingen in meerdere talen is BRAFA meer dan een kunstbeurs – het is een viering van kunst in al zijn vormen.

Om deze artistieke oase volledig te ervaren, is het boeken van een kamer in The President Hotel de beste manier om van uw verblijf in Brussel te genieten, wat zorgt voor een comfortabel en gemakkelijk bezoek aan dit spectaculaire evenement.

Post a Comment